Wij trakteren jouw smaakpapillen op heerlijke gerechten , bereid volgens eeuwenoude Aziatische kooktradities. Je kiest zelf wat je eet uit de wokbar met meer dan 40 verse ingrediënten. Daarna kies je uit één van onze 13 sauzen en kruiden. Het oog krijgt ook wat, want met een vurig wokspektakel bereiden onze koks je schotel in amper 2 minuten.
Leuk aan deze formule is dat je onbeperkt kan eten. Bij ons maak je ook zelf een soepje klaar en geniet je van warme hapjes uit het voorgerechtenbuffet. Voor dit alles betaal je een vast bedrag van 19.80€/p.p.

Omdat je onbeperkt kan eten tegen een vaste prijs staat Chess Cafe bekend voor de organisatie van ontelbare feestjes voor bedrijven, vrijgezellen, verjaardagen, trouwfeesten,….maar uiteraard kan je eveneens een romantisch avondje met twee beleven en genieten van ontelbare culinaire hapjes.

Neem een kijkje op de website en ontdek heel wat voordelen en verrassingen!

Handig om te weten: Chess Cafe Leuven heeft een mooi terras en een gratis privéparkeerplaats vlak voor de deur. In het weekend vanaf 18 u is er tijdens de werken voorlopige parking op de hoek van de Mechelsestraat en de Fonteinstraat (open slagboom). Rolstoelgebruikers kunnen bij Chess overal makkelijk naar binnen.